XanGo -  face istorie

In zilele noastre succesul industriei vinzarilor directe poate fi definit printr-un singur cuvint : XanGo.
XanGo este o companie recenta, interesanta, un brand si un supliment nutritiv care revolutioneaza marketingul in retea. Fondata in anul 2002 de sase genii ale marketingului XanGo le are pe toate: un produs consumabil, delicios, sustinut stiintific; un plan de recompense lucrativ cu bonusuri foarte profitabile si cei mai renumiti lideri distribuitori din industrie.

Ca rezultat, XanGo beneficiaza de atentie pe plan international. Foarte repede XanGo a devenit compania de marketing in retea cu cea mai mare crestere din istorie. Compania a primit mai multe premii de prestigiu, inclusiv titlul de “Compania cu cea mai mare crestere” oferita de Nutrition Business Journal. Doi dintre fondatorii companiei au fost numiti “ Intreprinzatorii anului “ de Ernst and Young. Chiar si Adunarea Mondiala a Tinerilor Intreprinzatori a recompensat compania XanGo cu renumitul premiul “Responsabilitate Sociala Corporativa”.

Iar XanGo nu prezinta semne de incetinire. Ei sint pe cale de a pune o piatra de hotar monumentala fiind prima companie din istorie care in primii sapte ani de functionare ajunge la vinzari anuale de peste un milliard de dolari. In timp ce alti veterani din industrie privesc acest lucru ca fiind un pas insurmontabil, XanGo a depasit acest prag chiar mai devreme decit si-au planificat. In scopul atingerii obiectivelor, XanGo recent a organizat o conventie anuala la care au participat peste 10.000 de distribuitori, vinzarile interne si internationale cresc, iar compania se extinde rapid pe plan global.

Presedintele companiei Aaron Garrity spune : “ Ce vom realiza in urmatorii cinci ani va face ca realizarile de pina acum sa para un nimic.”
Deci, puneti urmatoarea intrebare: cu un mega-gigant ca XanGo care iti bate la usa, poti sa-ti permiti sa nu te  implici sa faci parte din  istorie? Acum este timpul sa te alaturi companiei XanGo sis a faci parte din aceasta aventura remarcabila care ti se ofera odata in viata.

 

                 

Calea ta catre securitate financiara


In ziua de azi nu putem sa pornim radioul sau televizorul fara sa auzim despre problemele economice din tara nostra. Auzim despre caderea pietei imobiliare, preturile ridicate ale carburantilor si energiei, problemele din sanatate si valoarea record a ratei somajului. Ca rezultat populatia se adinceste tot mai mult in datorii. Conform datelor furnizate de Banca Nationala datoriile populatiei cresc de la o luna la alta.

In compensare multi, concetateni considera ca pot supravietui acestui dezastru economic daca vor fi promovati la locul de munca. Astfel muncesc peste program lipsind ore intregi din sinul familiei. In multe familii ambii parinti sint nevoiti sa munceasca suplimentar pentru a putea face fata, lasind copii singuri acasa sau in grija altora. Toata aceasta munca grea si sacrificiile facute, in general sint

suficiente pentru un salar care abia reuseste sa acopere plata facturilor si costul vietii de zi cu zi.

Deci cum putem sa dobindim siguranta financiara dupa care tinjim? Raspunsul se afla intr-o industrie cu rulaj anual de 109 miliarde de dolari – marketingul in retea!
Marketingul in retea ofera de asemenea, un venit semnificativ si mai mult timp liber.
Ofera toate avantajele pe care le confera detinerea unei afaceri, ( capacitatea de a determina potentialul dv. de cistig, sa va stabiliti propriul program si sa fiti propriul dv. sef ) dar fara bataile de cap care insotesc o afacere traditionala, ca de exemplu: angajati, inventar de produse si costuri mari de pornire.   

Un alt motiv pentru care aceasta industrie este atit de atragatoare se datoreaza faptului ca poate oferi pentru toata lumea un venit permanent sau unul suplimentar. Poti construi o afacere part-time generatoare de venituri suplimentare pentru a ieşi din datorii,  sa faci economii, sau sa faci o achizitie extravaganta. Totodata marketingul in retea poate sa-ti ofere de asemenea un venit constant full-time. Poate ti-ai dorit intotdeauna sa devii un antreprenor sau ai visat sa fii o mama care sta acasa. Marketingul in retea iti poate oferi un venit substantial cu ajutorul caruia poti sa-ti realizezi chiar si cele mai indraznete vise.

Deci ce companie de network marketing poate fi catalizatorul care te ajura sa obtii acest stil de viata? Ai nevoie de o companie cu un produs extraordinary, o companie cu un plan de recompense generos, o companie care este recunoscuta ca, compania de marketing in retea cu cea mai mare crestere in istorie. Ai nevoie de cea mai puternica companie care a depasit toate recordurile, iar acea companie este incontestabil XanGo.  
Aceasta companie de suplimente nutritive a fost fondata in anul 2002 iar de atunci a facut istorie.

Unul dintre cele mai importante motive pentru care XanGo este un success atit de mare se datoreaza planului de recompense extrem de lucrativ. Un nivel ridicat care se poate obtine in planul de recompense XanGo este 100K Premier. La XanGo un distribuitor care se califica la acest nivel cistiga lunar, in medie 17.598 dollari sau 211.176 pe an – semnificativ mai mult decit meseriile traditionale care ofera salarii de top in SUA inclusiv chirurgii. De fapt venitul mediu anual al unui distribuitor 100K Premier este cit suma venitului anual al unui avocat din SUA ( 110.590 ) si venitul unui manager de systeme informatice tot din SUA ( 100.110 ). Iar  nivelul de 100K Premier nu este nici pe departe cea mai inalta pozitie in planul de recompense XanGo!    

XanGo are capacitatea de a te ajuta sa-ti creezi de asemenea securitate financiara si timp liber pentru tine si familia ta. Tu ai puterea sa-ti indeplinesti cele mai indraznete visuri iar acum a sosit momentul sa transformi toate aceste vise in realitate.
Porneste acum si descopera beneficiile oferite de XanGo.

 

 


Fondatorii  companiei XanGo, de la stinga: Gordon Morton, Gary Hollister, Ken Wood, Aaron Garrity,Brian Davis, Joe Morton (in fata)
                            

Echipa de vis

Orice marketer de retea stie ca trebuie combinate multe elemente pentru crearea unei companii de marketing in retea infloritoare: un produs exceptional, un plan de recompense generos si o forta de vinzari. Dar cel mai important aspect al unei companii prospere de marketing in retea o reprezinta echipa manageriala.

La XanGo fondatorii au stiut ca succesul unei companii este determinata in primul rind de echipa manageriala. Acest grup de directori pot literalmente inflori sau falimenta o companie. Cind Joe Morton a inceput sa viseze ca va face cunoscut mangostanul in intreaga lume stia ca trebuie sa creeze un grup din cei mai buni specialisti. El de asemenea stia ca vrea sa creeze un parteneriat pozitiv intre viitoarea lui companie si forta ei de distribuitori. Astfel Joe a apelat la fratele sau, Gordon Morton si bunul sau prieten Aaron Garity. Joe stia ca ambii sint genii in marketing si sint capabili sa creeze un brand recunoscut pe plan global.

Mai departe Joe a cautat oameni cu experienta in marketing in retea pentru doua domenii critice ale afacerii: finante si drept. El stia ca abilitatile unice ale lui Kent Wood si Bryan Davis in fiecare din cele doua domenii este esentiala pentru construirea unei afaceri la nivel international. In final echipa avea nevoie de experienta in conducere, succes si intelepciune, astfel au apelat la Gary Hollister. Impreuna acesti barbati au devenit echipa de vis destinata sa conduca compania cu cea mai mare crestere din istorie – XanGo!

 

Compania XanGo comercializeaza produsele sale printr-un sistem de distributie nou, inovator, recunoscut de specialisti ca “sistemul de distributie al mileniului al III- lea.”
         Totul se bazeaza pe faptul ca un cumparator satisfacut complet de calitatea produsului achizitionat de la compania noastra la un pret rezonabil, va recomanda compania si produsul unui prieten, coleg,  rude, in general cunostintelor lui. La rindul lor ei vor recomanda produsul altor persoane din cercul lor de cunostinte. Felul acesta de a proceda ni se pare atit de cunoscut, incit nu ne dam seama ca de fapt, MUNCIM pentru compania XanGo. Si cum, pornind de la recomandarea noastra initiala, am trimis la companie, zeci de cumparatori, poate chiar sute, care au marit considerabil volumul afacerii, adica profitul!, compania XanGo va oferi un comision din vinzarile generate de publicitatea prin viu grai facuta de cumparatori.
        Aceasta activitate se poate face in mod profesionist. Evidenta recomandarilor este  tinuta pe retelele de calculatoare a companiei XanGo. Produsele nu circula din om in om, doar recomandarea. Cei care intra  in sistemul de comercializare al produselor XanGo primesc un cod de identificare, valabil in toate tarile unde firma are reprezentante. Fiecare va consuma dupa necesitatile familiei sale, iar consumul va fi inregistrat pe fiecare cod de identificare.
      Atunci cind recomandam compania sau produsele unei cunostinte, in baza unei cereri de afiliere, totul se inregistreaza in reteaua de calculatoare a companiei XanGo, cine pe cine a inscris, ce comisioane i se cuvin fiecaruia. Asigurind stocurile necesare de produse, plata comisioanelor, compania Xango se ocupa de obtinerea avizelor, plata impozitelor, etc.
     Prin acest sistem compania elimina cheltuielile cu publicitatea si distributia, care
POT AJUNGE LA 80-90% DIN VALOAREA UNUI PRODUS!

 

Avantajele Membrilor Parteneri ai Retelei XanGo:
  • Reducere de aproximativ 30% la cumpararea produselor.
  • Comision pentru start rapid (se plateste saptaminal). Acest comision se plateste membrilor parteneri care in prima luna de activitate realizeaza un volum al afacerii de 1000 Puncte Valorice. Totodata acest bonus se plateste si primilor doi sponsori calificati conform tabelului de mai jos.
  • Comision Unilevel (se plateste lunar). Compania XanGo plateste membrilor parteneri comisioane in valoare de 50 % din volumul lunar al afacerii: 47% sint platiti sub forma de comisioane pe 9 nivele conform tabelului de mai jos iar 3% intra in fondul de bonus global.
  • Bonus Global (se plateste trimestrial). Acest bonus se plateste membrilor parteneri care au atins nivelul de Premier sau un nivel superior, reprezentind 3% din valoarea vinzarilor trimestriale conform tabelului de mai jos.

 

Daca cineva doreste sa devina Membru Partener al retelei XanGo, trebuie sa faca inregistrarea in baza de date a companiei XanGo si sa achizitioneze pachetul de start in valoare de 34 euro. Pachetul de start contine un website personalizat cu datele dv. oferit de companie, cd-ul cu prezentarea afacerii si produsului, brosura care prezinta planul de recompense si inregistrarea pentru un an. Calitatea de membru se prelungeste in fiecare an.


Start Rapid “Basic” Start Rapid “Plus”
Sponsor Calificat Conditii minime de calificare Comision Conditii minime de calificare Comision
1st 100PV fara ADP 20% 100PV/1-case ADP 30%
2nd 200PV/2-case ADP 25% 200PV/2-case ADP 15%
ADP (Automatic Delivery Program) - Programul Automat de Livrare – comanda minima lunara 100 PV, este setata automat, plata si livrarea lunar.

 

Nivel Rep Pref. Rep. 1K 5K 20K Premier
Comisioane % platite pe nivel
1st 5% 5% 5% 5% 5% 5%
2nd 5% 5% 5% 5% 5% 5%
3rd - 10% 10% 10% 10% 10%
4th - - 5% 5% 5% 5%
5th - - - 5% 5% 5%
6th - - - - 5% 5%
7th - - - - 5% 5%
8th - - - - - 5%
9th - - - - - 2%

 

Pozitie/Titlu Cumparaturi Personale Minimum GV Minimum Sponsorizari Personale Global Bonus Pool 500K Bonus Pool Hit entire quarter Pool Req.*
Rep. 100 n/a n/a n/a n/a No n/a
Pref. Rep. 100 ADP n/a n/a n/a n/a No n/a
1K 100 ADP 1,000 (3) Pref Rep. n/a n/a No n/a
5K 100 ADP 5,000 (3) 1K n/a n/a No n/a
20K 200 ADP 20,000 (3) 5K n/a n/a No n/a
Premier 200 ADP 50,000 (2) 20K
(1) 5K
GV3 n/a Yes $2,500 USD
100K Premier 200 ADP 100,000 (3) 20K
(1) 5K
GV6 n/a Yes $5,000 USD
200K Premier 200 ADP 200,000 (1) 20K
(3) Premiers
GV9 n/a Yes $10,000 USD
500K Premier 200 ADP 500,000 (1) 200K**
(2) 100K
(2) Premier
GV9 GV6 Yes $10,000 USD
Quantum Premier ($750,000USD Bonus) 200 ADP 750,000 GV6 (1) 500K***
(1) 200K
(1) 100K
(3) Premier
GV9 GV6 Yes $10,000 USD
X1 Premier ($1,000,000USD Bonus) 200 ADP 1,000,000 GV6 (1) 500K****
(2) 200K
(4) Premier
GV9 GV6 Yes $10,000 USD
Requirements:

*To participate in the global bonus pool.
**For the 500K qualification, 2 of the 5 required personally sponsored must be placed on the frontline.
*** For the Quantum qualification, 3 of the 6 required personally sponsored must be placed on the frontline.
****For the X1 qualification, 4 of the 7 required personally sponsored must be placed on the frontline.

 

 

 

Programul Automat de Livrare ADP (Auto Delivery Program)

Acest program este o intelegere prin care compania ne livreaza automat in fiecare luna o cantitate de produse pe care o solicitam in functie de nevoile personale (minim 1bax, maxim 10 baxuri). Accesind acest serviciu vei fi asigurat ca in ficare luna vei primi cantitatea de produse de care ai nevoie fara a lansa comanda in prealabil. Totodata cantitatea de produse livrata in cadrul serviciului ADP poate fi modificata lunar in functie de nevoile personale sau chiar se poate renunta oricind la acest serviciu. Membrii care acceseaza acest serviciu beneficiaza de drepturi suplimentare: comisioane mai mari, titluri superioare, comision de start rapid mai consistent.

Fa-ti viata mai usoara si afacerea mai puternica! Acceseaza programul ADP!    

 

 

"A sosit momentul ca Dumneavoastra sa Învatati despre Sistemul Nostru si sa Începeti, sa Reusiti, sa Schimbati  directia si Sensul vietii Voastre!!!"
     Sunati la tel: 0725561482 sau scrieti la adresa de e-mail: contact@nectarulvietii.ro.